Toepassingen

Pompsysteem

De pomp is een systeem welke voorziet dat op moeilijk bereikbare plaatsen toch beton kan gestort worden. De pomp is voorzien van een giek (24 m, 34 m of 42m) en darmen (max.150 m).

[Best_Wordpress_Gallery id=”10″ gal_title=”pompsysteem”]

 

Lossen met buis

De mixers zijn voorzien van een buis opdat er eventueel rechtstreeks kan gelost worden over een afstand van maximum 8 meters.

[Best_Wordpress_Gallery id=”11″ gal_title=”Lossen met buis”]

 

Gepolierde betonvloeren

Gepolierd beton wordt ook wel gepolijste betonvloer genoemd. Het gaat om gestort beton dat tijdens het droogproces een gladde, blinkende toplaag krijgt door het polijsten met een speciale machine. Deze behandeling noemt men “vlinderen”.

Hoewel een gepolierde beton van oorsprong gebruikt wordt in de industrie, zien we deze bevloering steeds vaker in particuliere woningbouw.
Gepolierd beton is uitermate onderhoudsvriendelijk en kan probleemloos worden gecombineerd met vloerverwarming. Door het toevoegen van kleurpigment aan het beton is een eindeloos spectrum van kleuren verkrijgbaar

[Best_Wordpress_Gallery id=”12″ gal_title=”Gepolierd betonvloeren”]

 

Printbeton

Printbeton wordt bekomen door een flexibele mal op het verse betonoppervlak te drukken om op die manier de vorm, de kleur en het reliëf van kasseien of straatstenen te imiteren. De vele mogelijkheden van vormen en kleuren maken het mogelijk om oppervlakten te realiseren die een visuele meerwaarde geven en toelaten om de betonconstructie beter te integreren in de omgeving.
Een verharding in printbeton heeft door zijn monoliete uitvoering een grote draagkracht, duurzaamheid en weerstand tegen impact en slijtage.
De voordelen van printbeton zijn:

  • kleurvast
  • vuilafstotend
  • vorstvrij
  • ondoordringbaar
  • onderhoudsvriendelijk
  • geen onkruid

[Best_Wordpress_Gallery id=”13″ gal_title=”Printbeton”]